Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'El conte dels dijous' torna a la Biblioteca Carles Cardó de Valls

La primera sessió tindrà lloc aquest dijous, a les 17.30h, amb el contacontes 'Arzabastayan', de Ruskus Patruskus

La primera sessió tindrà lloc aquest dijous, a les 17.30h, amb el contacontes 'Arzabastayan', de Ruskus Patruskus La primera sessió tindrà lloc aquest dijous, a les 17.30h, amb el contacontes 'Arzabastayan', de Ruskus Patruskus AJUNTAMENT DE VALLS
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 07 Octubre 2020 23:11

La Biblioteca Carles Cardó va ampliar, el passat dilluns, els seus horaris d’obertura al públic, tot seguint les pautes i mesures de seguretat dels plans i protocols antiCovid. Entre els serveis que presta l’equipament hi figuren els espais d’estudi i consulta a sala, el préstec i els ordinadors públics (tot ells amb cita prèvia).

Ara, i reprenent també les activitats culturals, la biblioteca inicia un cicle de contacontes familiars, emmarcat en la iniciativa 'El conte dels dijous', i per tal de recuperar la dinamització del públic infantil, juntament amb el préstec dels llibres de la secció. La primera sessió tindrà lloc aquest dijous, a les 17:30h,  amb el contacontes 'Arzabastayan', de Ruskus Patruskus. El conjunt de propostes s'estrendran fins al mes de desembre.

Programació de contacontes a la Biblioteca

Octubre

'Arzabastayan', de Ruskus Patruskus (Dijous 8 d’octubre, 17.30h). Arzabastayan és una paraula màgica antiga i misteriosa amb la qual Ruskus Patruskus vol obrir la porta del Regne de l’Abracadabra.

'Un castanyada de por', de Joan de Boer (Dijous 22 d’octubre, 17.30h). Arriba la castanyada i omplirem la sala de contes de por: contes de fantasmes, monstres, esperits i bruixes! Això sí, contes de por que fan riure. T´atreveixes a venir?

Novembre

'Bibliòfilus', de Ruskus Patruskus (Dijous 5 de novembre, 17.30h). De la mà de Ruskus Patruskus, els infants descobriran la fantasia dels contes, la intriga de les novel·les de misteri i la màgia que s’amaga dins els vells llibres d’encanteris.

'La mainadera màgica' de Teatrem Produccions Teatrals (Dijous 19 de novembre, 17.30h). 'La mainadera màgica' és un conte musical inspirat en la historia de la Mary Poppins, una jove mainadera molt dolça i il·lusionadora, la que tots els nens somnien tenir: és perfecta.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: