Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La ballarina vallenca Carlota Batalla i DansPXL roden un videodansa al Museu d'Alcover

Es tracta d'un projecte amb coreografia i idea original de la jove ballarina 

La videodansa s'ha rodat a un dels espais de ca Batistó, al Museu d'Alcover La videodansa s'ha rodat a un dels espais de ca Batistó, al Museu d'Alcover MAITE BLASCO
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 23 Juliol 2020 13:31

El Museu d'Alcover s'ha omplert de dansa amb motiu del rodatge d'un videodansa. Es tracta d'una producció de la productora audiovisual i fotogràfica especialitzada en dansa i arts escèniques DansPXL amb una coreografia i idea original de Carlota Batalla. Ella és una jove ballarina vallenca de tan sols 18 anys que s'ha format a l'Escola de Dansa Adagi de Valls i a més, ha rebut formació professional a l'Escola de Dansa Marta Bustamante des de 2013 formant part també del Jove Ballet de Catalunya. A més, ha rebut premis i beques a diferents concursos internacionals. Aquesta és la seva primera incursió en el format del videodansa. Ella va tenir la idea de dur a terme aquest projecte juntament amb la productora vallenca, dirigida per Marta Arjona. En aquesta peça de dansa contemporània transformada en videodansa, es pot veure com un acord musical pot crear diferents emocions, estats i sentiments en les persones, portant-les de la llum a la foscor i viceversa.

Aquesta producció està rodada a un dels espais de ca Batistó, al Museu d'Alcover, concretament a una sala normalment no visitable, que forma part del museu ocult, convertint-se en un espai de producció artística on des de l'equipament es dóna suport a joves creadors. Es desenvolupa així una fusió artística total entre interpretació, música i dansa. La peça està coreografiada per Carlota Batalla, a qui es pot veure davant les càmeres juntament amb Èlia González, Laia Guasch i Violeta Calvo, d'11, 12 i 13 anys, respectivament, alumnes de l'Escola de Dansa Adagi i que per primera vegada s'enfrontaven al repte de ballar davant les càmeres. Des de DansPXL, el tàndem format per mare i filla, Maite Blasco i Marta Arjona, ha esta el responsable de la direcció audiovisual.

Tot l'equip que ha participat en aquesta producció es mostra molt satisfet i emocionat amb la feina feta, amb el punt afegit que era el primer rodatge de DansPXL després del confinament. Està previst que aquest videodansa vegi la llum al llarg dels propers mesos per després començar el seu camí per diferents festivals internacionals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: