Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Associació de Veïns i Veïnes del barri Niloga de Reus programa un contacontes cada quinze dies

L’activitat es realitza a l’aire lliure i amb totes les mesures de seguretat

Imatge d'una de les sessions de contacontes al barri Niloga de Reus Imatge d'una de les sessions de contacontes al barri Niloga de Reus CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 22 Juliol 2020 13:42

Les activitats culturals es poden continuar programant a l’aire lliure i seguint tots els protocols de seguretat, ja que no hi ha hagut rebrots en actes culturals desenvolupats amb les mesures recomanades per les autoritats sanitàries. I, per això, des del passat 10 de juliol, l’Associació de Veïns i Veïnes 25 de setembre, del barri Niloga, promou, gràcies al suport de l’Ajuntament de Reus, un contacontes a la plaça Ferré Revascall, a les 19.30h, a càrrec de l’actriu i narradora Maria Bravo.

Els contes, afirma Bravo, “són eines màgiques de l’aprenentatge, un aliment intel·lectual, sensorial, emocional i afectiu que ajuda a despertar la imaginació, la creativitat i l'esperit crític. Els relats faciliten la integració de capacitats diverses, ajuden a entendre i resoldre conflictes i a desenvolupar competències socials i cíviques”. En aquests temps d’incertesa, és molt important tenir present el valor dels relats i crear entorns de seguretat que permetin tenir cura del trauma col·lectiu generat per la Covid- 19.

El divendres 24 de juliol la narració abordarà el tema del confinament amb ‘La rebel·lió de les princeses’ i una versió del conte desexplicat ‘La caputxeta forçuda’, del col·lectiu Vivim del conte. La programació prevista durant l’estiu continuarà el 7 d’agost amb ‘El capità Malapata i altres contes de pirates’ i el 21 d’agost amb contes infantils com ‘El peix irisat’ i ‘Per quatre cantonades’.

Si la situació sanitària ho permet, el contacontes continuarà fins al mes de desembre amb eixos temàtics diversos: contes musicals, contes del món, contes deliciosos (sobre cuina), contes sobre monstres o contes per estimar la Terra.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: