Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El 'Juliol circense' porta tres propostes de circ a Valls

La Cia The Sullivan's arrencarà el cicle, aquest dimarts 14 de juliol, amb l'espectacle 'Total Glamour'

La Cia The Sullivan's arrencarà el cicle, aquest dimarts 14 de juliol, amb l'espectacle 'Total Glamour' La Cia The Sullivan's arrencarà el cicle, aquest dimarts 14 de juliol, amb l'espectacle 'Total Glamour' CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 13 Juliol 2020 21:23

El Juliol Circense és el primer dels cicles d'estiu de Valls, que tindrà lloc, del 14 al 16 de juliol, a l'escenari el claustre del Convent del Carme.

Les propostes circenses, cogestionades amb la companyia vallenca Passabarret, i que s'iniciaran el dimarts 14 de juliol amb la Cia The Sullivan's i el seu espectacle ‘Total Glamour’, una proposta fresca, alegre i entretinguda, carregada de bona música i humor, i amb dos artistes amb llarga trajectòria a l'escena.

El dia següent, el 15 de juliol, Mortelo & Manzani presentaran ‘Fili Busters’, la seva nova i arriscada aventura, en un homenatge als temeraris. Ja per acabar, el dijous 16 de juliol la companyia Capicua portarà el seu espectacle ‘Koseling’, on cinc personatges insòlits conviuen en un carruatge multifuncional, on de la rutina se’n fa un joc, el caos pot convertir-se en una quotidianitat extraordinària, els records es gronxen al trapezi, les il·lusions s’enfilen al màstil i les experiències s’enreden a la corda doble.

La reserva gratuïta de les entrades es podrà fer mitjançant el portal de ticketing Eventbrite i cada persona podrà reservar un màxim de dues entrades. Es recomana utilitzar dispositius mòbils tant per a reservar com per mostrar l'entrada a l’accedir-hi.

Mesures de seguretat garantides

Per donar compliment als protocols per la crisi sanitària de la Covid-19 i garantir la seguretat dels espectadors, artistes i personal, tots els espectacles al Convent del Carme comptaran amb diverses mesures de protecció, entre les que destaca la limitació de l’aforament a 200 persones per proposta, així com l’obligatorietat d’accedir-hi amb mascareta.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: