Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Alcover celebrarà un Sant Jordi Confinat amb llegendes virtuals, llibres, roses reciclades i dracs de paper

El programa d’actes consisteix en propostes virtuals

Totes les activitats del Sant Jordi d'Alcover seran virtuals o amb recursos virtuals Totes les activitats del Sant Jordi d'Alcover seran virtuals o amb recursos virtuals AJUNTAMENT D'ALCOVER
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 22 abril 2020 11:29

Enguany, els alcoverencs i alcoverenques viuran la Diada de Sant Jordi, el 23 d’abril, d’una manera molt diferent a causa de la Covid19. Tot i així, no han volgut deixar de celebrar aquesta festivitat amb una sèrie de propostes per a tots els públics per gaudir del Sant Jordi Confinat Alcover 2020. L’Ajuntament, través de Cultura Alcover, el Museu, els centres educatius com la Llar d’Infants Xiu Xiu, l’Escola Mare de Déu del Remei i l’Institut Fonts del Glorieta, han ideat aquesta iniciativa conjunta, que contempla viure el Sant Jordi des de casa, però mantenint viva la tradició del llibre i de la rosa.

El programa d’actes consisteix en propostes virtuals. Per una banda, hi haurà una lectura virtual de la llegenda Sant Jordi a la Cova del Drac dels Vivim del Cuento a càrrec dels nens i nenes d’Alcover que s’han sumat a la iniciativa. A més, l’escriptor alcoverenc Joan Cavallé presentarà un petit tastet del llibre ‘Les Benaurances’, des de les xarxes socials del Museu.

Balcons engalanats

Així mateix, des del consistori s’anima a engalanar els balcons amb motius de la festivitat de Sant Jordi. En aquest sentit, la Llar d’Infants Xiu Xiu ha preparat un seguit de propostes familiars, com fer una rosa amb material reciclat, decora un punt de llibre, preparar un cavall, crear la teva pròpia llegenda... I amb sorpreses! D’altra banda, l’Escola Mare de Déu del Remei proposa dibuixar una rosa o un drac amb qualsevol material que es tingui a casa perquè el dia 23 d’abril ho pengin a les finestres, portes i balcons.

Així mateix, l’Institut Fonts del Glorieta, durant tota la setmana, s’endinsa a la festivitat amb la creació roses casolanes, recomanacions i un concurs literari, còmics, la historia de la llegenda de Sant Jordi i tot un seguit de propostes virtual. Per últim, des de l’Escola i la Llar d’infants han fet arribar un seguit de vides tutorials per aprendre a fer roses per decorar els balcons amb motiu de Sant Jordi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: