Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les famílies de Vilaverd escriuran un relat conjunt

Es una proposta organitzada per l’Ajuntament de Vilaverd, sumant-se així a aquesta iniciativa del consistori de Sarral

Vilaverd Vilaverd FOTOTECA.CAT
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 16 abril 2020 16:40

Vilaverd se suma a la iniciativa de l’Ajuntament de Sarral de fer relats confinats, una proposta que permet a totes les persones interessades participar en la redacció d’un conte inventat i construït dia a dia per diferents famílies del poble.

Les famílies que vulguin participar, han d’escriure un mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i així rebran les instruccions i les bases. Un cop inscrits, l’organització farà arribar un bocí de conte que s’haurà de continuar. Un cop la família escrigui la seva part, ho haurà de reenviar a l'organització perquè ho faci arribar al participant següent, que seguirà el relat. El resultat serà un conte escrit entre diferents famílies amb un desenllaç i final incert. A banda, cada família podrà incloure un dibuix amb el seu bocí de conte.

Aquesta proposta ha estat organitzada per l’Ajuntament de Vilaverd en col·laboració amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà i es durà a terme al llarg del confinament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: