Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Premi Literari per a joves de les Decennals de Valls aposta pels formats audiovisuals

Els concursants podran presentar els seus muntatges de poesia o microrelat, abans del 25 de setembre

L'alcaldessa de Valls, Dolors Farré, el regidor de Cultura, Marc Ayala, i les membres de la Comissió de Literatura de les Decennals, Margarida Aritzeta i Teresa Guasch,han presentat el premi 'LiterArt 2.1' L'alcaldessa de Valls, Dolors Farré, el regidor de Cultura, Marc Ayala, i les membres de la Comissió de Literatura de les Decennals, Margarida Aritzeta i Teresa Guasch,han presentat el premi 'LiterArt 2.1' AJUNTAMENT DE VALLS
Cultura Josep Cartanyà
Dimarts, 10 Març 2020 10:32

La Comissió de Literatura de les Festes Decennals de Valls 2021 han presentat avui 'LiterArt 2.1', el premi literari adreçat als joves. L'escriptora i membre de la Comissió, Margarida Aritzeta, ha explicat que, tal com indica el "punt" del nom dels premis, "per primer cop els treballs que es presentin seran en format digital, adaptats als formats que utiltizen els joves del món occidental i modern". Per aquest motiu, a més del component literari, es valorarà la qualitat audiovisual del muntatge. 

Els participants hauran de presentar una poesia o bé un microrelat, sempre amb suport audiovisual -com ara un vídeo-, que, com a màxim, podrà tenir un minut de durada. Aritzeta ha posat com a exemples que en aquests muntatges es podrà incorporar, a més de les paraules, imatges, veus en off, veu recitant o cantant, etc.... Tot plegat amb l'objectiu de captar l'atenció dels futurs artistes joves i augmentar el nombre de participants al certamen literari.

El Premi 'LiterArt 2.1' compta amb dues categories; el grup A per a alumnes de 3r i 4rt d'ESO i de cicles formatius dels instituts de l'Alt Camp, i el grup B, adreçat als estudiants de Batxillerat dels centres de la comarca. El veredicte del jurat, format per persones vinculades als camps educatiu, literari, artístic i tecnològic de l'Alt Camp, es farà públic el 29 de gener de 2021, primer dia de celebració de les Decennals, en l'acte de lliurament de premis.

Termini de presentació: 25 de setembre de 2020

Els treballs es podran presentar per correu electrònic fins al 25 de setembre de 2020 a l'adreça: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Els treballs audiovisuals, de temàtica lliure, han de ser originals i en català i s'han de presentar en formats d'arxiu audiovisual (mov, avi o mp4). També es podran presentar penjant-los al núvol a través We Transfer, Dropbox o Google Drive, entre altres. El premi consistirà en entrades per a assistir a diversos espectacles de les Festes Decennals de 2021. Podeu consultar les bases del premi literari en aquest enllaç.

Aquest és el segon premi que convoca la Comissió de Literatura de les Decennals, després de la convocatòria del Premi Decàlia de Poesia. Durant la presetació del premi per a joves, l'alcaldessa de Valls, Dolors Farré, ha posat en valor la tradició literària que, de manera ininterrompuda, ha format part de la història de les Decennals des de l'any 1881 i ha mostrat el seu agraïment "a tothom que ha fet possible la recuperació d'aquests premis literaris".

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: