Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Bonavista estrena aquest dissabte la Rua de Lluïment

La rua sortirà, a les 17:30h, des del Mercadet, i comptarà amb 17 comparses del barri tarragoní, de la ciutat i de la Canonja

Sinhus Sport serà una de les 17 comparses participants a la Rua de Lluïment de Bonavista Sinhus Sport serà una de les 17 comparses participants a la Rua de Lluïment de Bonavista ÁNGEL DÍAZ / SINHUS SPORT
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 28 Febrer 2020 15:40

Una setmana després de la celebració del Carnaval de Tarragona, l'AV Bonavista organitzarà una segona rua de Carnaval al barri per a aquest dissabte 29 de febrer, la Rua de Lluïment Com és costum, el barri ja va gaudir de la Rua de Carnaval tradicional, el passat dissabte 22 de febrer, però enguany estrena aquesta segona rua pensada, sobretot, per aquelles comparses que volien participar tant a la rua de l'Artesania de Tarragona com a Bonavista.

Per aquest motiu, la Rua de Lluïment del dissabte 29 de febrer compatarà amb la desfilada de 17 comparses del barri, de la ciutat i de la Canonja. La ruta sortirà a les 17:30h, des del  Mercadet i continuarà per Carrer 20, Carrer 3 , Carrer 26, Carrer 15, Carrer 22,f fins arribar a la Plaça Constitució.

Just després tindrà lloc una festa popular amb DJ Marc Vidal fins a les 3 de la matinada, que serà interrompuda a les 23 h per fer l'entrega de premis.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: