Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Gran Rua de Carrosses omplirà Prades de colors i música

Enguany la rua de dissabte tindrà 180 participants i 14 colles

La Gran Rua de Carrosses que omplirà de colors i música els carrers del poble La Gran Rua de Carrosses que omplirà de colors i música els carrers del poble AJUNTAMENT DE PRADES
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 21 Febrer 2020 18:32

Els actes del Carnaval de Prades van arrencat el Dijous Gras amb la tradicional gitanada pels carrers del poble i els berenars de l'AMPA per als infants de l'escola i del grup d'avis. El Carnaval seguirà aquest dissabte 22 de febrer, a les 19:30h, amb la Gran Rua de Carrosses que omplirà de colors i música els carrers del poble i comptarà amb 180 participants i 14 colles. A les 21:30h, la festa continuarà amb un pa amb tomàquet per a tots els participants de la rua al Centre Cívic. La jornada finalitzarà amb gran ball, a les 23:00h, amb l’orquestra Nova Saturno + Band the Rock i a continuació DJ Siurans.

L'endemà diumenge els més petits podran gaudir de l’espectacle infantil 'Un dia genial0, a les 19:00h, a les 19:00h, al Centre Cívic, i tot seguit es repartirà berenar als assistents.

Els actes de disbauxa finalitzaran el dimarts 25 de febrer amb l’arrossada popular al Centre Cívic. Un cop finalitzat el dinar es llegirà el testament del rei Carnestoltes i seguidament hi haurà animació i ball amb Marc Anglarill. El preu de l’arrossada popular amb places limitades és de 7€ i cal apuntar-se prèviament a les oficines de l’Ajuntament de Prades o a l’Oficina de Turisme.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: