Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Cartoixa acull l'exposició sobre els 500 anys del Renaixement a la Catalunya Nova

La mostra es presenta aquest diumenge 9 de febrer, a les 11:30h, amb una xerrada sobre l'arquitectura renaixentista a la Catalunya Nova

L’exposició 'El Temps retorna. 500 anys del Renaixement a la Catalunya Nova' es pot visitar, de l’1 de febrer a l’1 de març L’exposició 'El Temps retorna. 500 anys del Renaixement a la Catalunya Nova' es pot visitar, de l’1 de febrer a l’1 de març CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 08 Febrer 2020 12:19

L’exposició 'El Temps retorna. 500 anys del Renaixement a la Catalunya Nova' es pot visitar, de l’1 de febrer a l’1 de març de 2020, a la Cartoixa d’Escaladei (Camí de la Cartoixa, s/n Escaladei - La Morera de Montsant). La mostra estarà oberta, de dimarts a diumenge, de 10:00 a 16:00 hores.

Es tracta d’una iniciativa dels Serveis Territorials de Cultura a Tarragona de la Generalitat de Catalunya, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, l’Escola d’Arquitectura de la URV, i l’Arquebisbat de Tarragona, amb el suport de l’Ajuntament de la Morera de Montsant, que vol donar a conèixer com es va desenvolupar l’arquitectura renaixentista a casa nostra ara fa tot just 500 anys.

Jornada de presentació

Aquest diumenge, 9 de febrer, tindrà lloc la jornada de presentació de l'exposició a la Cartoixa d’Escaladei. A les 11:30h, el director dels Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat de Catalunya a Tarragona, Jordi Agràs, serà l'encarregat de fer el parlament institucional de benvinguda.

A les 11:45h, tindrà lloc la xerrada 'La Cartoixa d’Escaladei i la introducció de l’arquitectura renaixentista a la Catalunya Nova', a càrrec de l'arquitecte, Carles Brull, i de l'arqueòleg, Josep M. Vila. Finalment, a les 13:00h, es presentarà l’exposició, a càrrec del seu comissari, Xavier Climent, comissari.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: