Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torna el cinema en versió original a l'Auditori de la Diputació de Tarragona

La programació, que s'allargarà fins al 29 de març, començarà aquest diumenge 12 de gener, amb la pel·lícula 'La Mujer de la Montaña', que tracta sobre l'emergència climàtica

La pel·lícula 'La Mujer de la Montaña' (Islàndia), que encetarà el cicle, tracta sobre la lluita ecologista davant l'emergència climàtica La pel·lícula 'La Mujer de la Montaña' (Islàndia), que encetarà el cicle, tracta sobre la lluita ecologista davant l'emergència climàtica CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 11 Gener 2020 13:18

L’Associació Cultural Anima’t i la Fundació Catalunya La Pedrera reprenen aquest diumenge la programació estable Cinema VO a l’Auditori de la Diputació de Tarragona. Del 12 de gener al 29 de març, cada diumenge a les 19 hores, l’Auditori acollirà la projecció d’una pel·lícula d'autor i en versió original. La primera projecció, aquest diumenge 12 de gener, serà la pel·lícula 'La Mujer de la Montaña' (Islàndia), una proposta molt relacionada amb la lluita ecològista que actualment s'està estenen arreu del món. El preu de les entrades és de 6 euros.

Com és habitual, les projeccions de les pel·lícules intenten coincidir amb esdeveniments de ciutat o de la indústria del cinema. La segona projecció, el 19 de gener, és 'El dies que vindran'. El tercer llargmetratge del director Carles Marqués-Marcet compta amb deu nominacions als Premi Gaudí, que se celebraran aquella mateixa nit. De cara a la setmana següent, l’aposta pels Premios Goya és el drama rural gallec 'O que arde' (Oliver Laxe), que hi té quatre nominacions. La proposta de cara als Oscar és l’aclamada pel·lícula sud-coreana 'Parasite' (Bong Joon-ho), molt exitosa a festivals com Cannes, el de Cinema Fantàstic de Sitges i el REC de Tarragona, i que ja acumula un bon grapat de reconeixments a nivell internacional. Aquesta projecció coincideix amb la cita a Los Angeles, el 9 de febrer.

La nova temporada de Cinema VO segueix sumant-se a altres programacions culturals i de patrimoni, a nivell de ciutat. Diumenge 2 de febrer, es projectarà el documental sobre la bailaora 'La Chana' (Lucija Stojevic), coincidint amb l’inici de la segona edició del festival Tarragona Sona Flamenc. Amb la projecció de la pel·lícula d’animació 'El Pan de la Guerra' (Nora Twomey), la programació col·labora amb els actes de commemoració de l’acabament de la Guerra Civil a Tarragona. D’altra banda, la proposta per celebrar el Dia Internacional de les Dones és 'Bienvenida a Montparnasse' (Léonor Serraille), una pel·lícula sobre valentia i superació.

La nova programació proposa temes d’actualitat com la lluita per l’emergència climàtica amb 'La mujer de la montaña' (Benedikt Erlingsson), o l’augment de l’extrema dreta a Europa, amb la projecció de la pel·lícula alemanya 'En la sombra' (Fatih Akin), el 22 de març. Hi és present el gènere fantàstic amb el llargmetratge suec 'Border' (Ali Abbasi) el 16 de febrer, i la comèdia, amb 'Buenos vecinos' (Hafsteinn Gunnar Sigurðsson), l’1 de març, i 'Súper Empollonas' (Olivia Wilde), que tancarà la temporada el 29 del mateix mes.

El cicle Cinema VO completa l’oferta cinematogràfica de la ciutat amb una programació estable de cinema de qualitat en versió original subtitulat. Cinema VO ofereix produccions que no han arribat al nostre territori o que no han tingut distribució suficient, donant així una segona oportunitat als títols. Una programació íntimament lligada a les propostes d’autor. Un total d’11 títols molt recomanables del cinema d’autor, estrenats en els darrers dos anys, que compten amb el reconeixement de la crítica.

Trobareu tota la informació sobre les projeccions del cicle en aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: