Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els gegants seran protagonistes a Constantí aquest diumenge

La IV Trobada Gegantera reunirà una dotzena de colles, que faran al migdia una cercavila pels carrers del poble

La Plantada de Gegants es farà a les 11h, a l'avinguda 11 de Setembre La Plantada de Gegants es farà a les 11h, a l'avinguda 11 de Setembre AJUNTAMENT DE CONSTANTÍ
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 11 Gener 2020 13:00

Aquest diumenge, 12 de gener, se celebra la IV edició de la Trobada Gegantera de Constantí, que s'emmarca dintre dels actes previs a la Festa Major d'Hivern.

Organitzada per l'Associació Dance Power Constantí, es preveu que la cita aplegui una dotzena de colles procedents d'arreu del territori. A les 11 h, es farà la Plantada de Gegants a l'Avinguda 11 de Setembre, i a les 12 h, s'iniciarà una cercavila pels carrers del poble.

Les colles participants d'enguany seran: Colla Sagrat Cor, Colla Masllorenç, Colla Pallaresos, Colla Fènix, Colla Santuari, Colla Dominiques, Colla IMP, Colla del Port, Colla del Vallès, Colla de Riudoms, Colla Riera de Gaià, Colla Constantí i AAVV Dance Power.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: