Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Pavelló Poliesportiu obre les portes del Parc de Nadal d’Altafulla

L’entrada al parc, que s'allargarà fins dissabte, és lliure i va adreçat a les nenes i als nens de 0 a 14 anys

El Parc de Nadal ha obert les seves portes aquest dijous i s'allargarà fins al dissabte El Parc de Nadal ha obert les seves portes aquest dijous i s'allargarà fins al dissabte ROBERT VERA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 02 Gener 2020 17:43

El Parc de Nadal d’Altafulla s’ha convertit en una cita ineludible en el calendari nadalenc del municipi, una cita que fa gaudir els infants de la vila els darrers dies abans de tornar a l’escola. El Parc obre les seves portes aquesta tarda de 16:00 a 20:00 hores al Pavelló Municipal.

La proposta infantil comptarà amb diferents inflables per a totes les edats compreses entre els 0 i els 14 anys, i l’entrada serà lliure. També hi haurà tallers per als més petits on podran fer la carta als Reis que podran lliurar-la al Patge Reial el divendres 3 de gener, des de les 18 a les 20h.

El Parc de Nadal d’Altafulla, que inicia la seva activitat aquest dijous al Pavelló Municipal, s’allargarà fins al dissabte 4 de gener. El recinte firal compta amb una superfície de mil metres quadrats. Enguany, la meitat dels monitors/es amb titulació oficial són d’Altafulla.

D’altra banda, l’entrega de premis del Concurs de Pessebres es trasllada enguany al Fòrum de la plaça de l’Església, emplaçament on roman l’exposició de pessebres i diorames. L'acte tindrà lloc el dissabte 4 de gener, a les 19:00 hores.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: