Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Prop de 700 infants de Constantí interpreten la seva versió del 'Fum,Fum,Fum'

Es tracta d'una activitats coordinada per l'Escola Municipal de Música inclosa en la programació nadalenca d'enguany

Prop de 700 nens i nenes han participat aquest dimecres 18 de desembre de la cantada d’una nadala conjunta que s’ha fet a la plaça de les Escoles Velles Prop de 700 nens i nenes han participat aquest dimecres 18 de desembre de la cantada d’una nadala conjunta que s’ha fet a la plaça de les Escoles Velles CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 18 Desembre 2019 21:56

Prop de 700 nens i nenes han participat aquest dimecres 18 de desembre de la cantada d’una nadala conjunta que s’ha fet a la plaça de les Escoles Velles. Es tracta d’un dels actes inclosos en la programació nadalenca d’aquest any, una activitat coordinada per part de l’Escola Municipal de Música Rafel Gibert Recasens, i que ha comptat amb la participació de l’alumnat de la Llar d’infants Gu-gu, i les Escoles Centcelles i Mn. Ramon Bergadà.

Aquest ha estat el quart any que s’ha fet aquesta activitat i la nadala escollida per a l’ocasió ha estat la tradicional “Fum, Fum,Fum”, però amb una particularitat afegida, i és que les escoles del municipi han fet una versió pròpia de la lletra d’aquesta nadala tradicional adaptada a Constantí.

Des de l’Escola Municipal de Música, el seu director Josep Boada, ha destacat “que aquesta és una de les activitats que té més acceptació entre els alumnes i les seves famílies, ja que permet agermanar els alumnes de tots els centres educatius en una mateixa activitat conjunta”
Precisament, l’Escola de Música i la Biblioteca municipal coordinaran conjuntament una altra de les activitats que ja són tradicionals a la programació nadalenca.

Serà aquest dijous 19 de desembre, a les 17:45h, a la Biblioteca municipal. Enguany l’acte porta per títol “Celebrem el Nadal amb contes i cançons!” i comptarà amb cançons, contes i molta música. Es tracta d’una activitat oberta i comptarà amb la participació de la Coral i els Conjunts Instrumentals de l’Escola de Música.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: