Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CN Salou celebra la revetlla de la Verge del Carme amb un sopar solidari del Banc d’Aliments de les Comarques de Tarragona

L’acte va aconseguir recaptar més de 6.000 euros, que seran destinats al finançament de l’entitat

Imatge del sopar solidari de la revetlla de la Verge del Carme, al Club Nàutic de Salou Imatge del sopar solidari de la revetlla de la Verge del Carme, al Club Nàutic de Salou CN SALOU
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 17 Juliol 2019 14:54

Dissabte passat, 13 de juliol, el Club Nàutic de Salou va organitzar la Revetlla de la Verge del Carme. L’edició d’enguany va comptar amb sopar solidari per recaptar fons per al Banc d’Aliments de les Comarques de Tarragona.

Un total de 176 persones van participar en aquest esdeveniment i van poder gaudir de tot un seguit d’actes, com una Cantada d’Havaneres, discursos de les autoritats i rifa solidària, amb més de 60 obsequis donats per diferents col·laboradors, tot destacant un viatge al Carib per a dues persones.

Aquest esdeveniment va aconseguir recaptar més de 6.000 €, els quals seran destinats íntegrament al finançament de l’entitat del Banc d’Aliments.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: