Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Club Nàutic Hospitalet-Vandellòs celebra la festivitat de la Verge del Carme

Els actes tindran lloc aquest dimarts, 16 de juliol, dia de la Mare de Déu del Carme

Imatge de la celebració de la festivitat de la Verge del Carme del CNHV, en una edició anterior Imatge de la celebració de la festivitat de la Verge del Carme del CNHV, en una edició anterior AJUNT. VANDELLÒS
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 15 Juliol 2019 11:06

En el marc de la celebració de la festivitat de la Verge del Carme, el Club Nàutic Hospitalet-Vandellòs (CNHV) ha organitzat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, diversos actes pel aquest dimarts 16 de juliol. Entre aquest actes, cal destacar la tradicional processó i ofrena floral al mar.

La celebració començarà a partir de les a les 19:30 h, quan tindrà lloc la hissada oficial de la Bandera Blava que ha rebut el port esportiu. Tot seguit, se celebrarà la missa de campanya, amb la participació de la Coral Arsis, i, a continuació, hi haurà la tradicional processó i ofrena floral al mar, amenitzada pels Gegants i grallers de l’Hospitalet de l’Infant.

A la nit, la festa continuarà, a partir de les 22.30 h, amb una cantada d’havaneres, a càrrec del grup Port Vell, i la degustació del típic rom cremat. Més informació al web del CNHV

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: