Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls celebra la Festivitat de la Benedicció de vehicles de Sant Cristòfol

La celebració, que tindrà lloc aquest diumenge 7 de julio, a les 13:30h, a la plaça del Carme, serà presidida per la imatge de Sant Cristòfol

Imatge d'arxiu d'una benedicció de vehicles de Sant Cristòfol, a Valls Imatge d'arxiu d'una benedicció de vehicles de Sant Cristòfol, a Valls ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 06 Juliol 2019 11:08

Valls viurà aquest diumenge 7 de juliol una de les tradicions de l'estiu, la Benedicció de Vehicles de Sant Cristòfol, patró dels conductors. La benedicció dels vehicles es farà, a les 13:30h, a la plaça del Carme, i més concretament, davant de la Parròquia del Carme, que guarda l'altar de Sant Cristòfol. Aquest any la imatge del sant presidirà la benedicció.

Es tracta d'una bonica tradició, organitzada per la Cambra de Comerç de Valls, "que cal conservar per recordar les nostres responsabilitats com a conductors, en el respecte de les normes de circulació i sobretot en la prudència en la conducció i en el respecte a tots els qui conduïm, perquè tots volem arribar sans i estalvis a la destinació", recorden els organitzadors.

Els donatius que es vulguin aportar, aniran destinats a la conservació de l’edifici del temple del Carme. Tots els conductors i conbductores són convidats a beneir el seu vehicle, "per implorar la protecció per les nostres carreteres".

Als conductors se’ls farà entrega d’una breu pregària i d’algunes recomanacions per a una bona conducció.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: