Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les bruixes tornen a prendre els carrers d'Altafulla

El ritual d’obertura de la mostra va donar el tret de sortida divendres a la 19a Nit de Bruixes, que s'allargarà fins aquest dissabte 29 de juny

El coalcalde d'Altafulla, Jordi Molinera, i la regidora de Turisme, Natalia Sanz, van visitar els paradistes i van inaugurar la 19a edició de la Nit de Bruixes El coalcalde d'Altafulla, Jordi Molinera, i la regidora de Turisme, Natalia Sanz, van visitar els paradistes i van inaugurar la 19a edició de la Nit de Bruixes AJUNTAMENT D'ALTAFULLA
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 29 Juny 2019 10:37

La Nit de Bruixes d'Altafulla arriba enguany a la seva 19a edició com a proposta esotèrica i mística de referència al Camp de Tarragona. Els dies 28 i 29 de juny, els carrers de la Vila Closa d'Altafulla es tornen a omplir de visitants o turistes del territori, de la resta de Catalunya i d'altres indrets per gaudir del mercat esotèric i artesà, de les xerrades i dels espectacles temàtics. Aquest any, com a novetat, destaca l'estrena d'un espectacle de carrer itinerant que fusiona el teatre i el clown.

El mercat esotèric i artesà, un dels atractius principals de la 19a Nit de Bruixes: 

parada grafologia Nit de Bruixes

Inauguració i ritual

Ahir divendres, a les 19h, l’Ajuntament d’Altafulla, representat pel coalcalde, Jordi Molinera, i la regidora de Turisme d’Altafulla, Natalia Sanz, van visitat els paradistes i van inaugurar la 19a edició de la Nit de Bruixes.

Just després, a les 20h, la Placeta va acollir el ritual d’obertura de la mostra a càrrec d’Inma del Destí.

                                                                                     El ritual d'obertura: ritual inauguracio Nit de Bruixes 2019

Els actes destacats d'aquest dissabte

El dissabte serà el torn del col·loqui ‘La màgia de les espelmes’, a càrrec de Jose Luis Nuag (19:00h.); de l’actuació dels Gegants d’Altafulla (19:30h.); del ‘Tarot Fàcil’ de Maria del Mar Tort (20:30h.); i de la xerrada ‘Les regressions a vides passades’, de la mà de Jaume Bordas (22:30h.). El punt i final el posarà el ritual de clausura per la prosperitat, a càrrec de Maria del Mar Tort (00.00h.).

A més, el Museu Etnogràfic també obrirà les seves portes al públic, en horari de 18:00h. a 21:00h. I paral·lelament, el diumenge també romandrà obert, d’11:00h. a 13:30h. Un espai, la pallissa de l’Era del Senyor, en què durant tot el cap de setmana també s’hi podrà veure l’Exposició Col·lectiva del Cercle Artístic d’Altafulla, així com la també ja tradicional mostra fotogràfica d’aquestes dates ‘Pell de bruixa’, obra de Joan Casas.

                            Exposició 'Pell de bruixa', al Museu Etnogràfic:

Pell de Bruixa

Per la seva banda el Cineclub Altafulla Link també se sumarà al programa en el marc del seu desè aniversari. Tant divendres com dissabte, de 18:30h. a 20:00h. convidarà els visitants a disfressar-se, aprendre’s un guió i rodar una escena de pel·lícula.

Tots els racons de la Vila Closa d'Altafulla s'impregnen de la Nit de Bruixes: 

Vila Closa Nit de Bruixes

Podeu consultar el programa d'actes complert a aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: