Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra celebra el Dia d'Andalusia

La celebració tindrà lloc aquest dissabte, 9 de març, amb una missa i un espectacle de cant i ball

Hi haurà un espectacle de cant i ball amb l'actuació de diversos artistes Hi haurà un espectacle de cant i ball amb l'actuació de diversos artistes CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 08 Març 2019 10:37

Torredembarra celebrarà, aquest dissabte, 9 de març, el Dia d’Andalusia, amb  una missa a l'església Sant Pere Apòstol i un espectacle de cant i ball amb l'actuació de diversos artistes. Es tracta d'una jornada organitzada per l’Associació Cultural Andaluza de Torredembarra - Baix Gaià, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torredembarra.

La festa començarà a les 12 h, a l’església de Sant Pere Apòstol, amb la missa cantada pel Coro Rociero de Torredembarra. Posteriorment, a les 19 h, la celebració es traslladarà al Casal Municipal amb un espectacle de cant i ball, presentat i dirigit per Carmen Sayago amb les actuacions d’Angelita Parra, Carmen Carrasco, Carmen Sayago, Coro Rociero de Torredembarra y Baix Gaià, Cuadro de la Asociación 'Sentimiento Andaluz', Ecos del Sur, Grupo de Sevillanas 'Menta y Canela', Luis Villanueva, Paco Jara i, a la guitarra, Ángel Barrera. L’entrada a l’espectacle és gratuïta i s’oferirà servei de bar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: