Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Calafell convoca diverses activitats amb motiu del Dia Internacional de les Dones

Durant tot el mes es faran actes per commemorar el 8 de març

'La dona a l'antiguitat' és una visita temàtica sobre el paper de la dona en el context històric dels ibers des d'una perspectiva de l'arqueologia de gènere 'La dona a l'antiguitat' és una visita temàtica sobre el paper de la dona en el context històric dels ibers des d'una perspectiva de l'arqueologia de gènere GABRIEL MESTRE / CALAFELL HISTÒRIC
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 07 Març 2019 07:43

Calafell se suma aquest 8 de març a la commemoració del Dia Internacional de les Dones, amb diferents activitats organitzats tant per l’Ajuntament com per entitats locals. Alguns d’aquests actes se celebraran en altres dates d’aquest mes de març. 

L'acte central tindrà lloc el proper divendres 8 de març, a les 12h, a la plaça de Catalunya, amb la Lectura del manifest institucional, una activitat simbòlica conjunta i reivindicativa. El manifeste el llegiran: Rosa Carbonell (Splaf), Olivia Villacampa (Punt i Ganxet), Rosa Val, Mercè Sierra (Ampa de l’escola La Ginesta), Carme Millán (Ahesat), Carmen Peñarubia (Country Style Calafell), Helena Orts (Art Vintage) i membres d’A-dona’t.

L'endemà dissabte 9 de març, a les 11:30 h, a Port de Segur, se celebrarà l'Acte commemoratiu i reivindicatiu, amb l’actuació de les corals Cor Glee Club, Aduna Gospel i Cor-Orfeó Calafellenc. Es fa una crida a la gent de Calafell perquè vingui a fer el llaç lila més gran de la comarca. A les 12:30h, a la Confraria, tindrà lloc un concert-Vermut, amb Sònia Linares, que estarà organitzat per A-dona’t.

Visita temàtica 'La dona a l'antiguitat'

Els actes continuaran el diumenge 10 de març, a les 11 h, a la Ciutadella Ibèrica, on es farà la visita guiada temàtica 'La dona a l’antiguitat'. El fil conductor de la ruta serà la dona en el context històric dels ibers en àmbits com la religió o la vida quotidiana, des de la perspectiva de l’arqueologia de gènere. L'activitat és gratuïta però hi ha places limitades. Per aquesta raó, cal fer la reserva prèvia als telèfons 977 694 683 o 607 278 932 o a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

El dijous 14 de març, a les 18 h, al Centre Cívic Cinema Iris (carerr Vilamar 21), es projectarà la pel·lícula 'La batalla de los sexos', dins del cicle 'Cinema d’igualtat'. L'assistència serà gratuïta.

El dilluns 18 de març, s'inaugurarà el taller 'Dona teatre, que es realitzarà fins al 29 de juliol, tots els dilluns, de 15 a 17h, al local de la Porta de Fusta, al carrer Doctor Dachs, 26, de Calafell. El taller vol ser un espai de trobada en femení que utilitza l'art per donar veu a les dones. Les inscripcions es poden fer a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., o per telèfon, al 977 699 009 (ext 773).

Finalment, el dissabte 30 de març, a les 12:30h, a la Biblioteca Ventura Gassol (carrer Marquès de Samà 8), es representarà l'obra de teatre 'Amors', amb La Porta de Fusta. L’amor està present en totes les fases de la nostra vida, però de què parlem quan parlem d’amor avui en dia? Aquesta és qüestió que ens planteja l'obra.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: