Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra commemora el Dia Internacional de la Dona Treballadora

Entre els actes hi haurà xerrades, sessions de ioga, la Lectura del Manifest, concerts i teatre

La Biblioteca Mestra Maria Antònia de Torredembarra acollirà aquest dijous una xerrada sobre la dona treballadora La Biblioteca Mestra Maria Antònia de Torredembarra acollirà aquest dijous una xerrada sobre la dona treballadora ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 06 Març 2019 21:30

La Regidoria d'Acció Social de l'Ajuntament de Torredembarra presenta, amb la col·laboració de la Biblioteca Mestra Maria Antònia i el Grup de Dones de Torredembarra, un seguit d’actes per commemorar el Dia Internacional de la Dona Treballadora, que es duen a terme de l’1 al 12 de març.

Aquest dijous 7 de març, a les 18 h, a la Biblioteca Mestra Maria Antònia, a l'Aula d'adults, tindrà lloc una xerrada sobre la dona treballadora impartida per la (Universitat Rovira i Virgili (URV).

L'endemà divendres 8 de març, Dia Internacional de la Dona, es farà una sessió de ioga, a càrrec de Tere Capdevila, que tindrà loc, de 10 a 11.15 h, a l’Spa i Salut (Centre Nidra - c. Baix de Sant Pere, 18).

L'acte central se celebrarà a les 12 h, al Pati del Castell,  amb la Lectura del Manifest a càrrec de les autoritats locals.

A les 19 h, a l’Espai Cultural Sala del Mar (pg.de Miramar.185), tindrà lloc un concert de piano, a càrrec d’Andrea Krzemnicki, organitzat pel Grup de Dones de Torredembarra.

Els actes acabaran el proper dimarts 12 de març, amb la representació de l'obra 'Ai cony', a càrrec d'Eva Barceló del Teatre Maleta, que tindrà lloc a la Sala Maiam, en dues sessions, a les 11h i a les 13h. El teatre va adreçat a l’alumnat dels instituts Ramon de la Torre i Torredembarra.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: