Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Arboç publica les bases de participació en la rua de carnaval

El període d’inscripció serà de l’11 al 22 de febrer de 2019, o fins a esgotar les places disponibles per poder optar a la subvenció

Les inscripcions per a la rua de Carnaval de l'Arboç romandran obertes de l'11 al 22 de febrer Les inscripcions per a la rua de Carnaval de l'Arboç romandran obertes de l'11 al 22 de febrer AJUNTAMENT DE L'ARBOÇ
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 21 Gener 2019 10:22

L’Ajuntament de l’Arboç ha publicat avui les bases de participació per optar a les subvencions a la rua de carnaval de l’Arboç per aquest 2019. La rua serà el diumenge 3 de març, a les 12:00h. En ella participaran un total de 27 carrosses i 7 comparses, que percebran les subvencions que s’atorgaran per ordre d’inscripció.

El període d’inscripció serà de l’11 al 22 de febrer, o fins a esgotar les places disponibles per poder optar a la subvenció. La inscripció ha de ser formalitzada presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament, en cas de persones físiques, i telemàticament a través de la seu electrònica de l’Ajuntament, en cas de persones físiques o jurídiques.

Les primeres 27 carrosses i 7 comparses inscrites prèviament i autoritzades a participar, i que compleixin els requisits establerts en les condicions de participació, tindran dret a percebre la subvenció de 140€ les carrosses, i 75€ les comparses. La resta de participants podran desfilar a la rua, però no percebran la subvenció.

El carnaval de l’Arboç preveu sumar-se l’any vinent a la programació de carnaval compartida del Penedès Marítim.

Podeu descarregar les bases de participació en aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: