Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tornen les projeccions de Cinema VO a l'Auditori de la Diputació de Tarragona

La segona part de la programació estable de la temporada 2018/19 s'inciarà aquest diumenge 20 de gener, a les 19h, amb la projecció de la pel·lícula hongaresa '1945', de Ferenc Törok

L’Auditori de la Diputació de Tarragona acollirà la projecció de la pel·lícula hongaresa '1945', de Ferenc Törok L’Auditori de la Diputació de Tarragona acollirà la projecció de la pel·lícula hongaresa '1945', de Ferenc Törok CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 19 Gener 2019 11:22

L’Associació Cultural Anima’t i la Fundació Catalunya La Pedrera reprenen aquest diumenge la programació estable Cinema VO a l’Auditori de la Diputació de Tarragona. Del 20 de gener al 31 de març, cada diumenge a les 19 hores, l’Auditori acollirà la projecció d’una pel·lícula en versió original. Un total d’11 títols imprescindibles del cinema d’autor, estrenats en els darrers dos anys, que compten amb el reconeixement de la crítica.

La segona part de la programació de la temporada 2018/19 comença aquest diumenge 20 de gener amb la projecció de la pel·lícula hongaresa '1945', de Ferenc Török, i s’allargarà fins a l’últim diumenge de març. Amb la primera projecció, els promotors del cicle se sumen als actes que es faran a Tarragona durant els propers mesos, en commemoració dels 80 anys de la fi de la Guerra Civil espanyola. La pel·lícula hongaresa, que ha passat bastant desapercebuda a casa nostra, sí que ha estat ovacionada a festivals com Berlín, Gant, a Jerusalem o a la Setmana del Cine Hongarès.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: