Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Felip VI i Pedro Sánchez marxen de l'Estació de França entre crits dels manifestants

Membres dels CDR llancen pols de colors a la línia policial i cremen fotos del monarca a Pla de Palau

Imatge dels antiavalots amb pols de colors que han llançat membres dels CDR, el 9 d'octubre del 2020 Imatge dels antiavalots amb pols de colors que han llançat membres dels CDR, el 9 d'octubre del 2020 MIQUEL CODOLAR / ACN
Catalunya ACN
Divendres, 09 Octubre 2020 14:46

Felip VI i Pedro Sánchez han abandonat ja l'Estació de França i es dirigeixen cap a la Zona Franca per la Ronda Litoral. La sortida 22 està tallada en sentit Besòs per qüestions de seguretat, així com la Via Laietana i el passeig de Colom des d'avinguda del Marquès d'Argentera fins a la plaça Drassanes.

El rei i el president del govern espanyol han marxat entre crits dels manifestants que s'apleguen a Pla de Palau, on finalment han coincidit els CDR amb la convocatòria de cadena humana de partits i entitats independentistes, que s'ha fet parcialment.

Membres dels CDR han llançat pols de colors a la línia policial, però la distància era gran i no els ha pràcticament tocat. També han cremat fotos del rei.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: