Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Felip VI visitarà dilluns Poblet però ajorna l'agenda prevista a Barcelona per la situació sanitària

Només realitzarà una part de les visites que tenia previstes a Catalunya, segons fonts del Palau de la Zarzuela

Imatge del rei Felip VI saludant el president de la Generalitat, Quim Torra, en l'acte d'estat per les víctimes de la covid-19, el 16 de juliol de 2020 Imatge del rei Felip VI saludant el president de la Generalitat, Quim Torra, en l'acte d'estat per les víctimes de la covid-19, el 16 de juliol de 2020 BALLESTEROS / POOL EFE
Catalunya ACN
Diumenge, 19 Juliol 2020 00:09

Felip VI visitarà dilluns Santa Maria de Poblet però ajorna l'agenda que tenia prevista a Barcelona per la situació sanitària. Fonts del Palau de la Zarzuela han explicat a l'ACN que el monarca només realitzarà una part de les visites que tenia previstes a Catalunya per al dilluns 20 de juliol després que el Govern hagi endurit el confinament a la capital catalana.

El cap d'Estat tenia programades visites al Cercle d'Economia, a la Sagrada Família i al Barcelona Supercomputing Center però finalment ho ajorna i només mantindrà una part de l'agenda que tenia a Catalunya, concretament a Santa Maria de Poblet.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: