Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vergés celebra la retirada del recurs d’inconstitucionalitat contra la llei catalana de sanitat universal

La consellera de Salut demana respecte per les decisions adoptades per una “àmplia majoria” del Parlament

La consellera de Salut, Alba Vergés, amb el delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris (dreta), i el nou gerent de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona, Ramon Descarrega La consellera de Salut, Alba Vergés, amb el delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris (dreta), i el nou gerent de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona, Ramon Descarrega ROGER SEGURA / ACN
Catalunya ACN
Divendres, 14 Setembre 2018 21:17

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha celebrat aquest divendres que el Consell de Ministres hagi aprovat retirar el recurs d'inconstitucionalitat contra la llei catalana de sanitat universal del 2017. En declaracions des de Tarragona, Vergés ha recordat que des que va assumir el càrrec havia exigit al govern socialista que respectés aquesta llei “votada amb àmplia majoria en el Parlament de Catalunya” i que “retornava el dret universal a la salut blindat per llei”.

La consellera ha afegit que aquesta era una qüestió que “la societat catalana tenia absolutament compromesa”. Vergés també ha afirmat que sempre estaran “al costat del dret a la salut i el dret universal” i ha insistit a reclamar “el respecte que mereix el Parlament de Catalunya i les decisions de la societat catalana”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: