Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arrimadas: “Puigdemont i la CUP pensen, actuen i fugen igual”

La líder de Cs reclama al govern espanyol que “expliqui com garantirà el castellà vehicular a l’escola” després que el TC hagi anul·lat la mesura de Wert

La presidenta del grup parlamentari de Cs, Inés Arrimadas La presidenta del grup parlamentari de Cs, Inés Arrimadas MARIA BELMEZ/ ACN
Catalunya ACN
Dimarts, 20 Febrer 2018 19:51

La presidenta del grup parlamentari de Ciutadans (Cs), Inés Arrimadas, ha comparat aquest dimarts la situació i la manera de fer del candidat de JxCat, Carles Puigdemont, i de la CUP. Després de saber-se que l’exdiputada anticapitalista Anna Gabriel romandrà a Suïssa i dimecres no acudirà a la seva cita amb el Tribunal Suprem per declarar com a investigada, Arrimadas ha afirmat que “Puigdemont i la CUP pensen igual, actuen igual i fugen igual”, posant així al mateix nivell la situació de Gabriel amb la del president cessat, que està a Bèlgica. Per a la líder de Cs, tots dos “tenen la mateixa actitud davant la justícia”.

Arrimadas ha fet aquestes consideracions durant la seva roda de premsa al Parlament, on també s’ha pronunciat sobre les contradiccions dins el govern espanyol per la casella de l’escolarització en castellà a la preinscripció i sobre el rebuig del TC a la subvenció de 6.000 euros per nen que volgués ensenyament en espanyol a Catalunya que va decretar l’aleshores ministre José Ignacio Wert. “Els pares catalans no poden seguir pagant els nyaps, les improvisacions i l’immobilisme del govern del PP”, ha considerat la líder de Cs, que ha exigit a l’executiu del president Mariano Rajoy que “expliqui com garantirà que a Catalunya s’estudiï en català i en castellà com a llengua vehicular”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: