Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Millo emplaça Torrent a obrir una nova ronda de contactes per investir un candidat “net de tota causa judicial”

El delegat del govern espanyol a Catalunya insisteix que Puigdemont “no reuneix els requisits per ser investit” president

El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, pronunciant un parlament a la subdelegació del govern espanyol a Tarragona El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, pronunciant un parlament a la subdelegació del govern espanyol a Tarragona ROGER SEGURA/ ACN
Catalunya ACN
Dilluns, 05 Febrer 2018 14:24

El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, ha demanat aquest dilluns al president del Parlament, Roger Torrent, que reobri les converses amb els grups parlamentaris per poder proposar un candidat a la presidència de la Generalitat que estigui “net de tota causa judicial”. En aquest sentit, Millo ha insistit que el candidat i líder de JxCat, Carles Puigdemont, “no reuneix els requisits per ser investit” i que cal que els grups polítics reconeguin que la situació requereix posar un altre nom damunt la taula.

En declaracions als mitjans des de Tarragona, el delegat ha defensat que Catalunya necessita “quan abans millor” un nou president “que es comprometi a treballar complint la legalitat democràtica vigent, i un nou Govern legalment constituït”, per poder aixecar l’aplicació de l’article 155 de la Constitució.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: