Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Òmnium reclama als partits sobiranistes "màxima unitat i generositat" per garantir la investidura i les institucions

L'entitat fa una crida a "fixar uns objectius mínims de país" i defensa que Puigdemont és "l'únic candidat que hi ha sobre la taula"

 Lectura, a càrrec del vicepresident d'Òmnium, Marcel Mauri, de la declaració que ha fet pública l'entitat sobre la situació política actual de Catalunya, a l'Escola Súnion de Barcelona Lectura, a càrrec del vicepresident d'Òmnium, Marcel Mauri, de la declaració que ha fet pública l'entitat sobre la situació política actual de Catalunya, a l'Escola Súnion de Barcelona JÚLIA PÉREZ/ ACN
Catalunya ACN
Dissabte, 03 Febrer 2018 20:44

Òmnium Cultural demana als partits sobiranistes "màxima unitat i generositat" per tal que, com més aviat millor, es pugui fer la investidura, formar Govern i restituir les institucions. En una declaració sobre el moment polític actual que ha redactat l'entitat i s'ha llegit aquest dissabte a l'Escola Súnion de Barcelona, el vicepresident d'Òmnium, Marcel Mauri, ha demanat a Junts per Catalunya, ERC i CUP que fixin "uns objectius mínims de país que siguin àmpliament compartits i que permetin sumar més persones al projecte republicà", sempre des del respecte a "les estratègies de cada partit".

Preguntat pels periodistes, Mauri ha assenyalat també que, hores d'ara, Puigdemont és "l'únic candidat que hi ha sobre la taula" per presidir la Generalitat i ha insistit que les forces sobiranistres treballin "per fer possible aquest mandat sorgit de les urnes", ha declarat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: