Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tot a punt per la Fira de Nadal d'Altafulla

Com a novetats d’enguany destaquen un recital a càrrec del Grup d’Arpes de l’Escola Municipal de Música i un taller de manualitats del Col·lectiu d’Artesans

Imatge d'arxiu de la Fira de Nadal d'Altafulla. Imatge d'arxiu de la Fira de Nadal d'Altafulla. CEDIDA.
Art Redacció Infocamp
Dilluns, 05 Desembre 2016 20:06

L’Ajuntament d’Altafulla ja ha començat el compte enrere per a la celebració de la Fira de Nadal del municipi. Una mostra que enguany arriba a la seva 18a edició i que tindrà lloc els propers divendres 9, dissabte 10 i diumenge 11 de desembre, a la plaça de l’Església i a la plaça de Sant Antoni, en plena Vila Closa.

Tot està a punt per l’organització, adequació i repartiment dels espais que estaran a disposició dels paradistes i entitats locals que participaran a la Fira de Nadal. En total, són gairebé una trentena els estands que enguany han estat seleccionats per l’organització, amb l’objectiu d’oferir la major varietat de productes possible.

Més enllà de les parades tant d’establiments privats com d’associacions, com a novetats a la Fira de Nadal d’aquest 2016 destaquen un recital a càrrec del Grup d’Arpes de l’Escola Municipal de Música d’Altafulla, que actuaran el proper divendres 9 de desembre, a les 19:00h, i un taller de manualitats del Col·lectiu d’Artesans d’Altafulla, que es farà diumenge durant tot el matí. A més, com ja es tradició, repetirà la Coral Nous Rebrots amb la seva popular cantada de nadales, dissabte 10 de desembre, a les 19:00h.

L’Ajuntament d’Altafulla preveu que en el transcurs dels tres dies, centenars de persones passin pels diversos espais que ocuparà la Fira de Nadal d’Altafulla. La mostra s’obrirà als visitants el divendres i el dissabte de 18:00h. a 21:00h., i el diumenge, d’11:00h. a 14:00h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: