Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'artista Pep Macaya presentarà el seu nou llibre a Reus

‘Els udols del llop’ és el nou volum de relats i poemes de l’artista reusenc

Portada del llibre 'Els udols del llop' de Pep Macaya. Portada del llibre 'Els udols del llop' de Pep Macaya. CEDIDA.
Art Redacció Infocamp
Dilluns, 28 Novembre 2016 10:47

El proper dimarts 29 de novembre, a les 20:00h, es presenta el nou llibre de Pep Macaya al Centre d’Art Cal Massó a Reus. El llibre titulat: ‘Els udols del llop’ és un conjunt de relats i poemes diversos amb el nexe comú d’una llengua viva i un accent personal. La nova obra de Macaya té l’objectiu d’explicar històries èpiques i líriques plenes d’observació i acció, de romanticisme i realisme. En definitiva, literatura en estat pur que ens apropa a la naturalesa humana.

‘Els udols del llop’ serà presentat pel periodista Josep Baiges, l’editor Manuel Rivera i el propi Pep Macaya. A la presentació actuaran la rapsoda Dolors Quintana i la cantautora Marta Garcia. Mitja hora abans, hi haurà una exposició de fotografies sobre textos del llibre a càrrec de l’artista Pau Frigola.

Pep Macaya es considera un reusenc de tota vida i il·lusionat amb el seu país, Catalunya. L’escriptor va néixer al 1958 i ja ha publicat tres obres narratives, de les quals es destaca el llibre de 2013: ‘Cròniques del Rabassaire’. Macaya, abans de dedicar-se a l’escriptura, havia exercit múltiples oficis des de pagès i granger, passant per transportista i fuster, fins arribar a ser comercial o gerent d’un restaurant.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: