Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nova galeria d'art a la Part Alta

El projecte, que s'inaugurarà en un futur proper, està orientat vers els artistes del territori

La Galeria d’Art La Catedral, a la Part Alta de Tarragona La Galeria d’Art La Catedral, a la Part Alta de Tarragona ÁLEX BOTELLA
Art Álex Botella
Divendres, 16 Febrer 2024 09:42

Els anterior mesos va obrir les seves portes la Galeria d’Art La Catedral. En paraules d’Enric Batalla, l’impulsor del projecte, la intenció darrere de l’obertura de la galeria és la d’oferir a Tarragona un espai innovador per a poder fer d’aparador pels artistes locals.

De la mateixa manera, també es pretén apostar per la diversitat en el món de l’art, presentant propostes pictòriques tant de l’àmbit figuratiu, així com opcions que van més cap a l’abstracció i l’art contemporani.

Galeria Art Catedral exposició

Imatge interior de la Galeria d'Art La Catedral (A.B.)

L’espai, al qual s’accedeix a través del Carrer de la Mare de Déu del Claustre, es compon d’un edifici d’època medieval en el qual també es pot admirar dues sales diàfanes cobertes per arcs apuntats, propis d’aquest període.

Alhora, hom pot gaudir d’un espai agradable per gaudir de l’art amb un fil musical clàssic que convida a l’admiració de les obres. Per una altra banda, també disposen de l’espai anomenat la vitrina de les emocions, on es projecten imatges i colors diferents sobre les obres per poder apreciar els seus matisos en una altra llum.

Properament tindrà lloc la inauguració de l’espai amb la intervenció de diversos pintors de l’escena local.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: