Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els ceramistes que vulguin participar a Terrània’24 poden fer la sol·licitud telemàtica fins a final de febrer

El 21è Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc se celebrarà els dies 27, 28 i 29 de setembre del 2024

Imatge de la 21a edició de Terrània, el Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc, que se celebrarà els dies 27, 28 i 29 de setembre del 2024 Imatge de la 21a edició de Terrània, el Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc, que se celebrarà els dies 27, 28 i 29 de setembre del 2024 MONTBLANC MEDIEVAL
Art Redacció Infocamp
Dimarts, 19 Desembre 2023 11:39

L'Oficina de Turisme de Montblanc ha iniciat aquesta setmana el procés d'inscripció de ceramistes que prendran part a la 21a edició de Terrània, el Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc, que se celebrarà els dies 27, 28 i 29 de setembre del 2024.

Les persones interessades es poden descarregar les bases de participació a www.terrania.cat i omplir un formulari per sol·licitar poder prendre part en aquest esdeveniment de referència amb un sòlid prestigi a nivell de país i internacional.

El període d'inscripció es tancarà el 29 de febrer. A partir d'aquell moment l'organització farà la tria dels ceramistes. Com sempre, hi ha una comissió encarregada de realitzar la selecció dels participants. La formen ceramistes de la Conca de Barberà, el regidor de Turisme i tècnics de l’Oficina de Turisme de Montblanc. Els criteris de selecció permeten garantir un ventall ampli d’obra segons estil, tipologia, acabats, material, tècniques i procedència. També es té en compte la rotació de participants.

Al mes de març es comunicarà el nom dels seleccionats i es confeccionarà el programa. Durant els dos darrers mesos l’organització ha estat treballant per tal de poder disposar d’informació valuosa per als ceramistes.

Primeres confirmacions del Terrània'24

Hores d’ara està confirmat que el ceramista convidat a Terrània’24 serà Ramon Fort, montblanquí d’origen establert a l’Alt Empordà. Té un gran reconeixement i prestigi com a formador i a Llers disposa d’un taller-escola. Se li dedicarà l’exposició central a la Sala Sant Miquel que es podrà visitar des de la Festa Major de Montblanc fins a la celebració de Terrània.

També es coneix el territori convidat. Serà Bèlgica i la ceramista Margot Thyssen, qui va participar al festival el 2019, serà la coordinadora del grup de ceramistes que ompliran la Sala Sant Jordi de l’antic convent de Sant Francesc.

D’altra banda, l’edició de 2024 serà inaugurada per la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: