Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Olga Mau inaugura divendres l'exposició 'Criatures fantàstiques' a Cambrils

La mostra fotogràfica es podrà visitar, fins al 16 d'abril, a la Sala Àmbits del Centre Cultural 

Imatge del cartell de l'exposició 'Criatures fantàstiques' d'Olga Mau Imatge del cartell de l'exposició 'Criatures fantàstiques' d'Olga Mau CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Dijous, 18 Març 2021 12:43

L’artista Olga Mau (Tarragona 1990) inaugurarà l’exposició fotogràfica 'Criatures fantàstiques' aquest divendres, 19 de març, a les 20 hores, a la Sala Àmbits del Centre Cultural (carrer Sant Plàcid, 18-20). La mostra s’emmarca en les Jornades per la Igualtat de Gènere de Cambrils, que se celebren aquest mes de març al voltant del Dia Internacional de les Dones.

L’acte d’inauguració, amb un aforament limitat per les mesures sanitàries, comptarà amb una breu actuació musical per acompanyar les primeres visites. La mostra fotogràfica es podrà visitar fins el dia 16 d’abril en horari de 9 a 21 hores.

L’exposició és un recull de fotografies oníriques on la figura femenina és l’innegable protagonista del conte. Reconvertida en diferents personatges místics, màgic s o fins i tot divins, els elements naturals sovint es converteixen en el seu millor teló de fons. Les imatges transpiren relats, coneguts o somiats, que parlen de les dones camaleòniques que es poden convertir en qualsevol cosa que desitgin, escrivint així la seva pròpia història.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: