Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dijous s'inaugura el mural al terra de la Plaça de la Dona Treballadora de Tarragona

L’autora del dibuix, Berta Artigal, ha traslladat amb il·lustracions de siluetes la diversitat de dones que conviuen i interactuen per la ciutat

L’autora del dibuix, Berta Artigal, ha traslladat amb il·lustracions de siluetes la diversitat de dones que conviuen i interactuen per la ciutat L’autora del dibuix, Berta Artigal, ha traslladat amb il·lustracions de siluetes la diversitat de dones que conviuen i interactuen per la ciutat BERTA ARTIGAL
Art Redacció Infocamp
Dimecres, 04 Març 2020 21:11

Aquest dijous 5 de març, a les 12h, l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, acompanyat de la consellera de Feminismes i LGTBQ+ de l’Ajuntament, Carla Aguilar-Cunill, inaugurarà el dibuix que ha realitzat Berta Artigal al terra de la plaça de la Dona Treballadora. L’acte forma part de les activitats organitzades per l’Ajuntament amb motiu de la celebració el proper dia 8 de març del Dia Internacional de la Dona.

L’autora del dibuix, Berta Artigal, formada a l’Escola d’Art de Tarragona, ha traslladat amb il·lustracions de siluetes la diversitat de dones que conviuen i interactuen per aquesta plaça i la ciutat en general, donant vida als carrers i a la societat.

Durant molts anys les dones de Tarragona han reivindicat, a través del Consell de Dones, espais públics que identifiquin la defensa del feminisme i la plaça de la Dona treballadora.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: