Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 40 artistes de Cambrils exposen les seves obres a la Sala Àgora

L’objectiu de la mostra, que s'inaugurarà divendres 26 de maig, és reivindicar el talent dels creadors locals i projectar el seu treball

Imatge d'arxiu de la Mostra Artistes de Cambrils, a la Sala Àgora Imatge d'arxiu de la Mostra Artistes de Cambrils, a la Sala Àgora CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Dimecres, 24 Mai 2017 18:54

Pintura, fotografia, ceràmica, esmalt, patchwork, escultura i altres disciplines artístiques de les mans de 45 artistes de Cambrils. La Sala Àgora de l’Ajuntament de Cambrils acollirà 36a edició de la mostra Artistes de Cambrils, que s’inaugurarà el proper divendres, 26 de maig, a les 20 hores, i es podrà visitar fins el 30 de juny.

L’exposició té una llarga trajectòria i s’ha consolidat dins el panorama cultural de la ciutat. L’objectiu és impulsar les manifestacions artístiques més properes, facilitar l’espai on poder difondre-les i mostrar la vivesa de la creació, les idees i l’art en general a Cambrils. La mostra pretén ser una plataforma per projectar l’obra dels artistes locals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: