Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Xarxa Vendrellenca denuncia la situació de "col·lapse" de l’Hospital Comarcal

La Federació d’associacions de veïns demana que es convoqui la comissió de Salut de l’Ajuntament del Vendrell per abordar els problemes detectats

L'Hospital Comarcal del Vendrell L'Hospital Comarcal del Vendrell ARXIU / INFOCAMP
Veïnatge Redacció Infocamp
Divendres, 05 Gener 2024 06:46

La federació veïnal Xarxa Vendrellenca demana a l’Ajuntament de Vendrell que es convoqui la comissió de salut del consistori perquè es tracti la situació de "col·lapse" de l’Hospital Comarcal i d’altres problemes sanitaris de la vila. 

Per a l'entitat veïnal, la situació de col·lapse que viu l’Hospital del Vendrell denunciada pel comitè de treballadores i treballadors "requereix solucions i explicacions a través dels organismes que té creats l’Ajuntament". Per aquest motiu, des de la Xarxa Vendrellenca s’exigeix que es convoqui aquest òrgan "per tal que des d’aquesta comissió es treballi per forçar dinàmiques de canvi amb la situació de l’hospital". Des de l’entitat veïnal també consideren que és necessari 2treballar des d’aquest òrgan per poder a més de tenir una posició consensuada de tots en aquesta matèria, la qual quedi reflectida de forma en un document de treball conjunt on ningú faci d’aquesta necessitat política".

D’altra banda, des de la Federació d’entitats veïnals recolzen les demandes del Comitè de treballadores i treballadors de l’hospital i insisteixen que "cal recuperar la gestió pública de la sanitat acabant amb la figura de l’intermediari de la gestió, que en aquest cas és la Xarxa Hospitalària Santa Tecla".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: