Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S'estrena al Vendrell 'Apis Simfònica', l'espectacle que fusiona música clàssica i modernitat

El muntatge produït per La Tresca i la Verdesca juntament amb La ContraOrquestra es presenta, aquest diumenge 28 d'abril, al TÀG

Imatge promocional de l'espectacle 'Apis Simfònica' Imatge promocional de l'espectacle 'Apis Simfònica' CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 26 abril 2024 21:06

El Teatre Àngel Guimerà (TÀG) del Vendrell serà l'escenari aquest diumenge 28 d'abril, a les 18 h, de l'estrena de la producció 'Apis Simfònica', una fusió excepcional entre el grup La Tresca i La Verdesca i la ContraOrquestra, amb la col·laboració especial de l'alumnat de l'Escola de Música Contrapunt del Baix Penedès.

Com a iniciativa sense ànim de lucre, la ContraOrquestra esdevé un exponent de la passió i el talent musical, amb l'objectiu de gestar una proposta de música simfònica estable amb la comarca del Baix Penedès com a epicentre.

'Apis Simfònica', una experiència musical singular

En el cor d''Apis Simfònica', el grup La Tresca i La Verdesca s'entrellaça  amb la grandesa de la ContraOrquestra per crear "una experiència musical captivadora". Les melodies fresques i autèntiques de La Tresca i La Verdesca es fusionen en una simfonia única on la música s’enlaira entre notes i acords.

El rusc, concebut com el nucli palpitant d'aquesta experiència, esdevé el centre d’una celebració que transcendeix gèneres, fusionant la modernitat i la tradició en un espectacle inoblidable.

'Apis Simfònica' no és simplement un concert; és una immersió en un univers musical divers on La Tresca i La Verdesca, en una simbiosi única, s'uneixen a la grandesa de la música clàssica per teixir "una experiència singular" per a tots els amants de la música.

La Contra Orquestra és una orquestra simfònica del Baix Penedès, que neix de l’Escola Contrapunt, però que va molt més enllà del seu propi alumnat, incorporant ex-alumnes de la mateixa escola i d’altres procedències amb un bagatge musical extens, per poder aconseguir tota la quantitat i qualitat que necessita una formació d’aquestes característiques.

La Tresca i la Verdesca és un grup de música per a tota la família que aposta pels espectacles de creació i per un repertori amb cançons de composició pròpia.

Entrades

Les entrades per aquest espectacle es poden adquirir aquí.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: