Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El MAMT acull la Comissió Institucional de la Xarxa Territorial de Museus de la demarcació

La trobada pretén impulsar les accions cooperatives entre els museus del territori

Imatge de la Comissió Institucional de la Xarxa Territorial de Museus de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre Imatge de la Comissió Institucional de la Xarxa Territorial de Museus de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre DIPTA.CAT
Patrimoni Redacció Infocamp
Dissabte, 04 Mai 2024 10:07

El Museu d'Art Modern de la Diputació de Tarragona (MAMT) va acollir aquest divendres 3 de maig, per primera vegada, la Comissió Institucional de la Xarxa Territorial de Museus de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre. El MAMT forma part de la Xarxa Territorial de Museus des del 2023.

La reunió, que va estar presidida per la consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Natàlia Garriga, va comptar amb la participació de la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, que va donar la benvinguda als assistents en nom de la institució.

La Xarxa Territorial de Museus de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre impulsa tot un conjunt d'accions cooperatives de suport als museus, fomenta actuacions transversals en matèria museística i dona suport econòmic per dinamitzar els equipaments museístics i millorar els continguts i activitats que ofereixen a la ciutadania.

Els museus de la Xarxa

El MAMT forma part de la Xarxa juntament amb el Museu d'Alcover, el Museu de les Terres de l'Ebre (Amposta), el Museu d'Història de Cambrils, el Museu Deu, el Museu Apel·les Fenosa i el Museu Pau Casals (tots tres del Vendrell), el Museu Terra (l'Espluga de Francolí), el Museu Comarcal de la Conca de Barberà (Montblanc), el Museu de Reus, el Museu Diocesà de Tarragona, el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, el Museu de Tortosa i el Museu de Valls.

Un cop celebrada la reunió de la Comissió, els assistents van visitar les dependències del Museu d'Art Modern de la Diputació a Tarragona, on van poder veure la col·lecció permanent del MAMT i les tres exposicions programades actualment.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: