Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tres detinguts a Valls en l’operatiu policial contra el blanqueig de capitals a Espanya i Portugal

En total, hi ha 17 detinguts, 9 dels quals a Catalunya

Agents dels Mossos carregant gossos a dos vehicles durant un dels escorcolls fets al passeig de l'Estació de Valls en el marc d'un operatiu policial contra el blanqueig de capitals Agents dels Mossos carregant gossos a dos vehicles durant un dels escorcolls fets al passeig de l'Estació de Valls en el marc d'un operatiu policial contra el blanqueig de capitals CEDIDA
Successos ACN
Dimecres, 06 Març 2024 14:38

La policia ha detingut 17 persones, 9 de les quals a Catalunya, en un operatiu conjunt de Mossos d’Esquadra, Europol, Policia Nacional i policia portuguesa contra el blanqueig de capitals procedent del tràfic de drogues. Els agents s’han desplegat des de primera hora del matí en diferents ciutats d’Espanya i Portugal.

A Catalunya s’han fet cinc entrades a Sant Cugat del Vallès i Valls. A la capital de l’Alt Camp se n’han fet dues, una al passeig de l’Estació número 5 i una altra al número 2. En total s’han detingut allà tres persones. També s’han fet entrades a altres punts de l’Estat com Almeria i Madrid. Per part dels Mossos d’Esquadra hi han participat uns 150 agents, entre investigadors, ARRO i seguretat ciutadana.

Dels 17 detinguts en total, 12 són homes i 5 són dones. Dels 9 concrets fets a Catalunya, dos són dones i la resta homes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: