Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detenen 'in fraganti' un jove venent droga a Montblanc

Agents de paisà van observar com es produïa la transacció de substàncies en un descampat del municipi

Els fets es van produir en un descampat de l'avinguda General Prim de Montblanc Els fets es van produir en un descampat de l'avinguda General Prim de Montblanc ARXIU/ INFOCAMP
Successos ACN
Divendres, 23 Febrer 2018 07:34

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 18 anys, veí de Montblanc, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues en ser sorprès 'in fraganti' fent una transacció de substàncies. Els fets van passar dilluns al voltant de les 14.15 hores, quan una patrulla va veure a dues persones mig amagades en un descampat ubicat a l'avinguda general Prim del municipi. Els agents de paisà es van apropar i van observar un intercanvi. Van identificar a les dues persones i en l'escorcoll van localitzar diverses peces d'haixix i diners fraccionats.

El detingut va quedar en llibertat després de declarar a la comissaria amb el compromís de presentar-se quan sigui requerit davant el Jutjat d'Instrucció en funcions de Valls que instruirà el cas.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: