Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cultura acull la tradicional recepció dels escriptors del Camp de Tarragona

Més d'una vintena d'autors i autores van participar en l'acte organitzat pels Serveis Territorials del Departament de Cultura per celebrar Sant Jordi

 

Recepció dels escriptors del Camp de Tarragona als Serveis Territorials del departament de Cultura de la Generalitat a Tarragona Recepció dels escriptors del Camp de Tarragona als Serveis Territorials del departament de Cultura de la Generalitat a Tarragona CULTURA
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 24 abril 2024 12:02

Els escriptors i les escriptores del territori van participar, ahir al vespre, en la tradicional Recepció d'escriptors del Camp de Tarragona, un acte organitzat pels Serveis Territorials del Departament de Cultura de la Generalitat a Tarragona per celebrar el Sant Jordi 2024.

 

Isabel Ortega, Núria Freixa,Teresa Domingo Català, Montse Bové, Montse Salort i Volart, Rosa Ayxendri Gaira, Carme López Arias, Cinta Mulet, Josep Santesmases, Josep Maria Ramírez, Glòria Ganga, Joan Cavallé, Tecla Martorell, Mayelen Fouler, Cinta Mulet, Xulio Ricardo, Coia Valls, Neus Roig Pruñonosa, Silvia Climent Roig, Jordi Parral, Magí Sunyer, i Antoni Veciana, van brindar per la diada amb el delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Àngel Xifré i la directora dels Serveis Territorials de Cultura a Tarragona, Lurdes Malgrat.

En el transcurs de la trobada el delegat del Govern va destacar la importància del foment de la lectura i de la literatura catalana i la gran tasca dels escriptors en la promoció i la difusió de la llengua. Així mateix, la directora dels Serveis territorials va remarcar la potència creativa de la literatura al Camp de Tarragona en la seva diversitat de formats i gèneres, la gran qualitat de les obres dels autors, la importància de visualitzar el col·lectiu per la riquesa de les seves aportacions adreçades a tots els públics lectors.

 

La vetllada va finalitzar amb el concert de Sant Jordi a càrrec de banda musical Sons de la Cossetània, formada per sacs de gemecs i tarotes de Tarragona, que va interpretar melodies tradicionals de caràcter popular. La banda té per objectiu recuperar i mantenir els instruments i les melodies de la nostra cultura. L’Amparito roca va ser la peça escollida per cloure el concert.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: