Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Guàrdia Urbana amplia el dispositiu per al partit del Nàstic de diumenge

L’EMT reforçarà la línia L8 de bus, entre la parada de Pere Martell i el Nou Estadi, i les línies L11 i L12, entre Imperial Tarraco i Nou Estadi

La Guàrdia Urbana ampliarà el dispositiu al voltant del Nou Estadi per al partit del Nàstic d'aquest diumenge La Guàrdia Urbana ampliarà el dispositiu al voltant del Nou Estadi per al partit del Nàstic d'aquest diumenge AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Mobilitat Redacció Infocamp
Diumenge, 10 Març 2024 02:45

Davant de la previsió d'una gran afluència d'espectadors per veure el partit d'aquest diumenge, a les 12h, de la jornada 27 de la Primera RFEF entre el Nàstic de Tarragona i el Deportivo de La Coruña, la Guàrdia Urbana ampliarà el dispositiu habitual dels dies de partits del club grana.

Vuit agents treballaran in situ a les immediacions del Nou Estadi a partir de les 9h per facilitar l'arribada del públic. A banda, també es comptarà amb el suport especial de la UDRON, la unitat de drons, per obtenir suport aeri per controlar els moviments dels vehicles i les grans aglomeracions de gent.

Des de la Guàrdia Urbana es recomana que, en la mesura del possible, s'eviti l'ús del vehicle privat i que es respecti la mobilitat habitual a la Vall de l'Arrabassada, tenint en compte els espais on està prohibit estacionar.

L’EMT també reforça els serveis d'autobús

D'altra banda, l’Empresa Municipal de Transports posarà en marxa aquest diumenge un dispositiu especial amb el reforç d’autobusos amb motiu del partit de futbol.

L’EMT reforçarà la línia L8, en el trajecte que comprèn la parada Pere Martell i el Nou Estadi, i les línies L11 i L12, en el recorregut entre la parada plaça Imperial Tarraco i el Nou Estadi, per atendre els usuaris que aniran al recinte esportiu i tornaran al centre després del partit.

Segons la presidenta de l’EMT, Sonia Orts, “per tal de facilitar que la ciutadania es pugui desplaçar amb transport públic fins al Nou Estadi, l’EMT destinarà reforços als serveis habituals en la franja horària del matí i fins al final del partit”.

Amb aquest dispositiu especial es pretén que les persones aficionades optin pel transport públic i evitin el vehicle privat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: