Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El sistema d'accés automàtic als pàrquings municipals de Reus ja supera els 55.000 usuaris

'Via P' és el sistema creat per entrar i sortir dels pàrquings sense tiquet ni fer cues al caixer, a través de la lectura de matrícula

'Via P' és el sistema creat per entrar i sortir dels pàrquings municipals sense tiquet ni fer cues al caixer, a través de la lectura de matrícula 'Via P' és el sistema creat per entrar i sortir dels pàrquings municipals sense tiquet ni fer cues al caixer, a través de la lectura de matrícula REUS.CAT
Mobilitat Redacció Infocamp
Dijous, 10 Agost 2023 21:22

Via P, el sistema d’accés automàtic als pàrquings de la xarxa municipal, supera els 55.000 usuaris registrats un any i mig després de la posada en funcionament del servei el desembre de 2021. Via P, és el sistema ideat per l’empresa municipal Reus Mobilitat i Serveis per entrar i sortir dels pàrquings sense tiquet ni fer cues al caixer, a través de la lectura de matrícula, i aparcant a qualsevol dels 1 0 aparcaments de la xarxa municipal de manera més fàcil, àgil i pràctica.

Durant el primer any i mig de funcionament, Via P ja compta, concretament, amb de 47.920 usuaris registrats, que han activat més de 57.480 vehicles –un mateix usuari o empresa pot activar més d'una matrícula. A més, ja s'han fet més de 234.000 estades als aparcaments completament digitals.

Des de l'empresa municipal es destaca que el servei Via P ha tingut molt poques incidències des de la seva estrena i el creixement del número de vehicles registrats n'és una bona mostra.

Servei disponible a l'aplicació APARCAR

Per començar a fer servir Via P, l'únic que han de fer els usuaris que ja estan registrats a l'aplicació Aparcar és actualitzar la versió de l'app, si cal, i habilitar l'accés als pàrquings per als vehicles que vulguin. Els nous usuaris cal que es descarreguin l'aplicació i es donin d'alta, introduint les seves dades, la matrícula del vehicle i la informació bancària per autoritzar el pagament.

El servei Via P permet aparcar a la xarxa municipal sense la necessitat d'obtenir tiquet quan s'accedeix a l'aparcament ni haver de passar pel caixer a pagar abans de la sortida. Està disponible per a tothom a través de l'aplicació Aparcar, que ja permet des de fa temps estacionar a la zona blava de la ciutat sense necessitat d'anar fins al parquímetre i treure tiquet en paper.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: