Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La neu afecta rutes de transport escolar del Camp de Tarragona

66 alumnes s'han vist afectats pels problemes de transport a l'Alt Camp, la Conca de Barberà i el Baix Penedès

El transport escolar s'ha vist més afectat en comarques com la Conca de Barberà El transport escolar s'ha vist més afectat en comarques com la Conca de Barberà CEDIDA
Mobilitat ACN
Dimarts, 13 Febrer 2018 13:12

La neu ha afectat aquest dimarts nou rutes de transport escolar a les comarques d'Osona, el Moianès, l'Anoia, la Conca de Barberà, l'Alt Camp i el Baix Penedès. Aquests problemes de transport han afectat 208 alumnes, dels quals 142 a la Catalunya Central segons ha indicat el Departament d'Ensenyament.

A la comarca de la Conca de Barberà, 27 alumnes s'han quedat sense transport després que dues rutes s'hagin vist afectades. Són la de Biure, Conesa, les Piles, Santa Coloma de Queralt i la de Santa Coloma de Queralt, Les Piles, Rocafort de Queralt, la Guàrdia dels Prats, Montblanc. Els alumnes de Santa Coloma i les Piles no han anat a l'institut, mentre la resta s'ha organitzat amb un altre bus.

A l'Alt Camp també s'ha anul·lat la ruta entre Valldosserà de Querolt, El Pla de Manlleu i La Bisbal del Penedès, que ha afectat 15 alumnes i al Baix Penedès s'han suspès les rutes de La Talaia a Juncosa i la de Pinedes altes, La Moixeta i Aiguaviva, amb afectació a 24 alumnes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: