Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Grup de Teatre La Lira presenta 'Càsting' al TÀG del Vendrell amb les entrades exhaurides

El cicle 'Temporada' segueix en marxa ja que compleix amb les darreres mesures de seguretat aprovades per combatre la Covid-19

El Grup de Teatre La Lira presenta el proper dissabte l'obra 'Càsting' a casa, al Teatre Àngel Guimerà El Grup de Teatre La Lira presenta el proper dissabte l'obra 'Càsting' a casa, al Teatre Àngel Guimerà CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 15 Octubre 2020 12:01

La programació del 'Temporada' de tardor del Vendrell continua i després del concert de gralles del passat divendres, el Grup de Teatre La Lira Vendrellenca actuarà a casa el proper dissabte 17, i ho farà amb 'Càsting', al Teatre Àngel Guimerà (TÀG).

L'argument arrenca amb la Isabel, una actriu en hores baixes, que organitza un sopar amb el seu marit, l’Àngel, que és guionista, i l’exparella d’aquest, la Susanna, productora de cinema. L’actor Dídac Martínez és convidat a la vetllada amb la intenció que protagonitzi la pel·lícula que estan muntant. Un inesperat esdeveniment, però, capgirarà el transcurs de la nit. 'Càsting' és una àcida comèdia negra que barreja el misteri, el vodevil i l’absurd.

Per a aquelles persones que no puguin assistir de forma presencial a l’equipament, Televisió el Vendrell emetrà l'espectacle en diferit, de forma íntegra, el diumenge 18, a les 20h.

Les entrades per a aquest espectacle estan exhaurides.

L'organització garanteix la distància de seguretat entre els espectadors, i totes la resta de mesures sanitàries que requereix la pandèmia. Tant aquest espectacle, com la resta de la programació del 'Temporada' de tardor, no s'altera perquè compleix amb les darreres mesures decretades pel Govern que, entre altres coses, requereixen un aforament limiat al 50% de la capacitat de l'equipament, com és el cas.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: