Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La programació de tardor KM 0 del Vendrell arrenca amb 'Flamencolife'

La primera cita serà amb la Companyia Flamenca Beatriz Higueras, aquest dissabte 3 d'octubre, a les 20:30h, al Teatre Àngel Guimerà

La Companyia Flamenca Beatriz Higueras, vinculada al Vendrell, presentarà 'Flamencolife', que uneix la dansa i la poesia La Companyia Flamenca Beatriz Higueras, vinculada al Vendrell, presentarà 'Flamencolife', que uneix la dansa i la poesia CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 02 Octubre 2020 12:50

Després de la pausa dels darrers mesos, la programació del cicle 'Temporada' de tardor torna al Vendrell amb un total de 9 espectacles, repartits, com és habitual, entre el Teatre Àngel Guimerà, l'Auditori Pau Casals i l'Auditori del Tívoli. En aquesta ocasió, el tret comú de tots els espectacles és la proximitat. Així doncs, la cultura 'KM 0' serà l'encarregada de retornar l'activitat cultural al municipi.

'Flamencolife'

La primera cita serà, aquest dissabte 3 d'octubre, a les 20:30h, amb la Companyia Flamenca Beatriz Higueras, vinculada al Vendrell, que presentarà 'Flamencolife', una aposta per un flamenc actual i innovador, que uneix la dansa i la poesia per inspirar-se en aquesta qualitat màgica del llenguatge flamenc, capaç de transmetre i comunicar tota mena d’emocions. 'Flamencolife' fa un recorregut per alguns dels pals flamencs a través dels seus tres codis essencials, el ball, el toc i el cant. Però no estan sols: en aquesta obra, l’elegància del violí els acompanya, la dolçor d’una flauta els abraça i el caràcter de la percussió els realça.

A partir d’aquí sorgeix 'Flamencolife', un espectacle sense fil argumental, però no sense vida, ple de paraules, de gestos i silencis que fa un recorregut per les sensacions viscudes i conduïdes per aquest llenguatge tan especial, el flamenc.

Per a aquelles persones que no puguin assistir de forma presencial a l’equipament, Televisió el Vendrell emetrà l'espectacle en diferit, de forma íntegra.

Les entrades, a 5 euros, estan numerades i es poden adquirir a www.temporada.cat, i de forma presencial a l'EMMPAC, tots els dilluns i els divendres, no festius, de 10 a 13h. L'organització garanteix la distància de seguretat entre els espectadors i totes la resta de mesures sanitàries que requereix la pandèmia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: