Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Prop de 190 estudiants descobriran el patrimoni de Valls a la primera 'Vilaniuada'

La Vilaniuada, impulsada per l'Institut Narcís Oller, és un projecte col·laboratiu de georeferenciació i programació i tecnologia mòbil perquè els alumnes aprenguin a moure’s i descobrir la ciutat

Les targetes que es reparteixen a cada grup d'alumnes sobre punts d'interès de Valls Les targetes que es reparteixen a cada grup d'alumnes sobre punts d'interès de Valls CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dijous, 22 Febrer 2018 08:46

L'obertura de la primera edició de la Vilaniuada s'ha fet aquest dijous al matí a l'Institut Narcís Oller, amb la presència de Martí Barberà, regidor d'Ensenyament de l'Ajuntament de Valls, Josep M. Pallàs, director de l'Institut Narcís Oller, i professors vinculats amb el projecte. A continuació els alumnes han iniciat el recorregut per diferents punts de Valls.

La Vilaniuada, impulsada per l'Institut Narcís Oller, és un projecte col·laboratiu de georeferenciació i programació (geoscratching) i tecnologia mòbil basat en el World Mobile City Project adreçat a l’alumnat de cicle superior de primària i secundària, perquè els alumnes aprenguin a moure’s i descobrir la ciutat. En total, hi han participat prop de 190 alumnes, de 3r d’ESO de l'Institut Narcís Oller i del Col·legi Claret.

Cada grup de 5 alumnes té 5 targetes de 5 punts d'interès de Valls. En cada targeta hi ha una activitat de continguts, que poden ser de caire històric, científicotecnològic, literari, artístic i social-institucional. I a més, en cada targeta han d'escollir una activitat multimèdia entre cinc, que les han d'acabar fent totes, i que són: una foto Steam (fotografia relacionada amb les matemàtiques, ciència, tecnologia i art), una foto selfie, una foto bumerang, una foto editada i una activitat relacionada amb el periodista Carles Capdevila.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: