Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Posen al descobert un front de pedrera romana al Pont del Diable

Les restes ja estaven documentades però se'n desconeixia l'"excel·lent" estat de conservació i les dimensions

Imatge d'un sector del front de pedrera d'època romana que ha quedat al descobert a l'entorn del Pont del Diable, a Tarragona Imatge d'un sector del front de pedrera d'època romana que ha quedat al descobert a l'entorn del Pont del Diable, a Tarragona AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Patrimoni ACN
Dijous, 03 Desembre 2020 19:01


Els treballs de manteniment i prevenció d'incendis que s'estan fent a l'entorn del parc ecohistòric del Pont del Diable, a Tarragona, han deixat al descobert un front de pedrera d'època romana. Les restes ja estaven documentades però es desconeixia el seu "excel·lent" estat de conservació i les dimensions que ocupa, segons informa l'Ajuntament.

Els tècnics de Patrimoni han avaluat la troballa i han apuntat que molt probablement hauria servit per a la construcció de l'aqüeducte romà de les Ferreres i d'altres elements, que a partir d'ara caldrà estudiar. En concret, s'observen grans peces de pedra amb les marques de les eines que es feien servir per extreure'n els carreus.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: