Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Montblanc CF presenta els seus equips

El club centenari presenta més de 180 jugadors a sobre de la gespa, en una jornada on també es va homenathar als ex-presidents

Presentació del Montblanc CF Presentació del Montblanc CF CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 13 Octubre 2017 16:13

El Montblanc CF va presentar ahir les seves plantilles i el seu equip tècnic per la temporada 2017-2018. Els equips del club centenari (1914) comptaran aquest curs amb més de 180 jugadors.

Durant l’acte Josep Vives, secretari de la Junta i Delegat de la Federació Catalana de Furtbol (FCF) a Tarragona, es va adreçar als assistents posant l’accent en la gran tasca i l’evolució feta pel club, valorant-ne sobretot la implicació de tota l’estructura en la formació de valors, encoratjant-los a seguir aquesta línia de treball.

Coincidint amb la presentació de la temporada, també es va realitzar un emotiu homenatge als ex-presidents de l’entitat, fent-los entrega d’una placa commemorativa com a socis d’honor.

L'acte va comptar amb la presència, entre altres, del president del Montblanc CF, Antonio González, i de l'alcalde de Montblanc, Josep Andreu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: